Texturització: alternativa terapèutica i culinària

Aproximadament, un 30% de les persones institucionalitzades pateixen problemes de masticació i deglució. En el Sector Sòcio Sanitari hem d'atendre a aquestes persones amb dificultats per a ingerir sòlids, basant la seva alimentació en triturats o purés, que acaben sent monòtons i repetitius, dificultant la seva accepció. Una molt bona alternativa és la texturització. 

Continuar llegint

T'agradaria millorar la teva operativa a la cuina?

RATIONAL, marca líder al mercat en equipament de cuina per a Hostaleria i Col·lectivitats, ens facilita la optimització i ens assegura un estalvi en tots els aspectes i una qualitat de cocció inigualable. Les prestacions dels equips CombiMaster®Plus, SelfCooking Center® i VarioCooking Center® els fan imprescindibles per millorar la operativa a la cuina.

Continuar llegint

El perill dels biofilms i la solució enzimàtica

Una desinfecció deficient pot tenir conseqüències greus, com ara una inspecció sanitària desfavorable, intoxicacions, contaminació d’aliments, contagi de malalties… 

Continuar llegint

Sistemes per rentavaixelles

Us heu trobat en alguna ocasió que la màquina rentavaixelles no renta bé? que el tècnic de la marca diu que és culpa del detergent i el proveïdor del detergent diu que és culpa de la màquina? Us han marejat molt en aquests casos? Passa sovint. En aquest sentit, la solució és fàcil.

Continuar llegint

  • 1
  • 2