Autodesinfecció ecològica

Tractament per a superficies amb acció permanent de desinfecció i neteja amb una garantia de durada de 3 anys. La mateixa superficie eliminarà de forma natural microorganismes patogens i partícules nocives, purificant l'aire i eliminant olors de forma totalment innòcua.

Continuar llegint

Ecofoam: el concentrat de barreja a l'instant

Nova gamma de productes de neteja professional amb un sistema patentat de dilució a l'instant, sense necessitat de dependre d'equips de dosificació externs. Una mateixa ampolla es pot omplir d'aigua fins a 48 vegades! Una ampolla de 750 ml = 15 litres de producte.

Continuar llegint

Texturització: alternativa terapèutica i culinària

Aproximadament, un 30% de les persones institucionalitzades pateixen problemes de masticació i deglució. En el Sector Sòcio Sanitari hem d'atendre a aquestes persones amb dificultats per a ingerir sòlids, basant la seva alimentació en triturats o purés, que acaben sent monòtons i repetitius, dificultant la seva accepció. Una molt bona alternativa és la texturització. 

Continuar llegint

T'agradaria millorar la teva operativa a la cuina?

RATIONAL, marca líder al mercat en equipament de cuina per a Hostaleria i Col·lectivitats, ens facilita la optimització i ens assegura un estalvi en tots els aspectes i una qualitat de cocció inigualable. Les prestacions dels equips CombiMaster®Plus, SelfCooking Center® i VarioCooking Center® els fan imprescindibles per millorar la operativa a la cuina.

Continuar llegint

  • 1
  • 2