T'agradaria millorar la teva operativa a la cuina?

RATIONAL, marca líder al mercat en equipament de cuina per a Hostaleria i Col·lectivitats, ens facilita la optimització i ens assegura un estalvi en tots els aspectes i una qualitat de cocció inigualable. Les prestacions dels equips CombiMaster®Plus, SelfCooking Center® i VarioCooking Center® els fan imprescindibles per millorar la operativa a la cuina.

Parlem de...

LOGO FRIMA copiaFrima

La VarioCooking Center® permet coure, rostir, fregir, confitar, cuinar a baixa temperatura, al buit... en un sol equip!. Incorpora les funcions dels fogons, marmites, paelles basculants, planxes i fregidores en una única unitat multifunció, estalviant fins un 50% d'espai. Combina la màxima eficiència amb el maneig més senzill en el mínim espai. Qualitat de cocció garantida i sense supervisió, sense necessitat d'estar pendent dels aliments i sense que es cremin o s'enganxin; el procés de cocció és supervisat constantment i permet treballar amb una rapidesa inigualable. Prepara amb la mateixa eficiència 30 coberts en un restaurant com 1.000 menjars en una col·lectivitat, en cocció nocturna, a pressió i al moment. Suposa la màxima productivitat; cuina fins a 4 vegades més ràpid i estalvia fins un 40% d'energia en comparació amb altres sistemes convencionals.

Minimitza el consum de matèria prima fins un 10%, la carn no perd els seus sucs. A més, permet estalviar energia perquè té una eficàcia de més del 95% (la d'una paella convencional és de només un 60% aproximadament). Gràcies al VarioBoost® (un sistema de calefacció patentat), en només 2,5 minuts arriba als 200ºC de temperatura, amb una transmissió uniforme de la calor als aliments i impedeix la seva adhesió. 

Subministrament integrat d'abastiment d'aigua de forma exacta, elevació i descens automàtic de cistelles, desguàs integrat, basculació automàitca, sonda tèrmica amb 6 punts de medició, aixeta extraïble per facilitar la neteja... No és pot demanar més. Necessites una Frima.

 

LOGO RATIONALRational

El SelfCooking Center® és el primer sistema de cocció del món que incorpora veritable intel·ligència i revoluciona la preparació del menjar. Només has d'introduir el resultat desitjat i l'equip se'n ocupa de la resta. Pot cuinar a la graella, a la planxa i al vapor, fumar, fornejar, blanquejar, enrossir... Pots preparar simultàniament plats diferents en un únic equip. A la pantalla es mostrarà els aliments que es poden cuinar junts, corregint el temps de cocció amb l'obertura de la porta i t'avisarà i indicarà quina safata està llesta. Permet produir de forma fiable i al seu punt carn, peix, aus, pastisseria, ous, postres... Detecta la mida i l'estat dels productes i la quantitat de càrrega i ajusta la ruta fins el resultat desitjat. I tot això només polsant un botó. Permet una alta productivitat amb el mínim de recursos; podràs estalviar aigua, energia, temps i matèries primeres i disposaràs d'un 30% més d'espai. Distribueix la calor, l'aire i la humitat de forma uniforme i ajusta automàticament la temperatura gràcies a uns sensors molt sensibles.

RATIONAL ens ofereix la opció del CombiMaster® Plus per qui vulgui un vaporitzador combinat clàssic amb un funcionament manual. La versió menys automàtica amb diferents prestacions però a un preu més assequible.

I la neteja? Doncs es neteja i descalcifica automàticament i si vols, de nit i sense supervisió. L'equip calcularà el nivell de neteja més eficient i suggerirà la dosis de detergent òptima. T'agrada? Tenim el model de RATIONAL que necessites.

T'imagines tenir-los a la teva cuina?

Tots els xefs somien en tenir uns equips com aquests a la seva cuina. Amb el temps que estalvies, et pots dedicar més a la "mise en place" per planificar millor la producció, a la elaboració de nous plats, a les presentacions, a organitzar la operativa de la cuina... amb la tranquil·litat que el menjar es prepararà sempre exactament com desitjes, de forma fiable i al seu punt. A més, ofereixen seguretat en la preparació dels plats, ja que totes les dades APPCC s'emmagatzemen de forma automàtica i es poden descarregar fàcilment.

Podràs prescindir de gran part dels aparells de cuina convencionals. Guanyaràs espai i economitzaràs energia, aigua i matèries primeres. Saps quans diners et podries estalviar? És una inversió rendible amb una amortització extremadament ràpida. I ara, t'ho posem més fàcil que mai. Amb el rènting podràs treballar amb aquests equips per una quota mensual totalment assequible i és una molt bona opció de finançament.

Vols venir a una demo?

Organitzem esdeveniments de demostració perque puguis conèixer els equips. Sabràs què son capaços de fer i per què son imprencindibles a la teva cuina. Un xef cuinarà en viu diferents plats perquè vegis com funcionen, els diferents models, accesoris, les seves prestacions...

I quan ja els tinguis a la cuina, ens preocuparem perquè aprenguis a treure el màxim rendiment als teus equips; organitzem formacions on coneixeràs noves técniques i trucs, descobriràs com millorar processos i et donarem alguns consells.

Si vols assistir, estàs convidat. Posa't en contacte amb mi i t'informaré de quan és el proper esdeveniment o bé clica aquí i consulta les properes dates.