Sistemes per rentavaixelles

Les exigències de la cuina professional i la Industria Alimentària han obligat als fabricants de màquines rentavaixelles a innovar i a aplicar als seus models la més avançada tecnologia. Existeixen marques al mercat que han desenvolupat un sistema genial per a estalviar energia, temps i aigua, amb una qualitat de rentat excepcional. Les característiques de la màquina son molt importants a l'hora d'aconseguir un bon resultat, però no ho son menys la eficàcia dels químics i additius utilitzats per al rentat. Els fabricants d'aquests també s'han posat les piles per estar a l'alçada de la maquinària on es faran servir. Tant uns com els altres, s'han d'escollir rebent l'assessorament de professionals per assegurar-nos que els que adquirim son realment els que necessitem. De res ens servirà una bona màquina i uns bons químics si no son el que realment ens fa falta.

Per saber quin químics podem fer servir i quin no, hem de tenir en compte les característiques de l'aigua (conductivitat, duresa...), prestacions de la màquina i tipus d'estris i brutícia que tractarem. Oferim una àmplia gamma de detergents i additius per a rentavaixelles, entre ells tenim:

• El Blockmatic

Totalment recomanable, està considerat com el millor sistema de rentat per a màquina rentavaixelles del mercat. És un detergente sòlid compacte amb una eficàcia i rendiment altíssims. Un block de 5 kgs equival a 90 litres de detergent líquid concentrat convencional. És un gran producte que a més, el podeu provar sense cap compromís ni cost per la vostra part. És ideal per a túnels i màquines de capota.

• Starmatic 2 en 1 i Bacmatic 3 en 1

Innovador, amb una fórmula exclusiva per a rentavaixelles més petits o de barra, tot en una sola garrafa i només necessitem un únic dosificador. El Starmatic 2 en 1 incorpora detergent + abrillantador. El Bacmatic 3 en 1 incorpora detergent + abrillantador + desinfectant HA, afegeix poder blanquejant i bactericida i recupera la vaixella. Desodoritza, conserva l'interior de la màquina desinfectat i no deixa residus químics en l'esbandit.

sallosphere• SalloSphere

Sistema intel·ligent de rentat, una esfera multicomponent que incorpora detergent i abrillantador. Ideal per a màquines de barra, no necessita bomba dosificadora ni manteniment ni res! Es col·loca fàcilment a la cistella, no ocupa espai fora del rentavaixelles i es poden fer més de 200 rentats amb una sola SalloSphere.

• Enzimàtics

Netejadors d'última generació amb biotecnologia aplicada. Degraden la matèria orgànica amb molta facilitat. Fa solubles i elimina proteïnes, midó, sucres, restes de greix... Compatible amb pràcticament tots els tipus de material. Manté netes les canalitzacions.

• Desinplack

Additiu desincrustant, higienitzant i desodoritzant que manté la màquina i els seus components nets per contribuir a una millor qualitat del rentat. Es presenta en bosses hidrosolubles, evitant malbaratar producte i accidents. La seva aplicació és molt senzilla i ràpida i manté la màquina sense incrustacions calcàries, orgàniques o químiques.

WhiteTab

Additius blanquejant, higienitzant i recuperador de la porcellana. S'afegeix a la màquina i blanqueja la vaixella. Evita la tasca de tenir-la en remull amb clor durant hores i recupera el seu aspecte original.

• Altres detergents i abrillantadors

Per a tot tipus de màquines i aigües, clorats, especials per a estris d'alumini, amb diferents alcalinitats i poder desgreixador, amb additius anticalcaris...

 

Al treballar conjuntament amb empreses de químics i maquinària, facilito als meus clients solucionar incidents en la qualitat de rentat de forma ràpida i eficient. Gestiono la visita conjunta d'un técnic de la màquina rentavaixelles i d'un técnic en químics amb la intenció de detectar el problema i poder solucionar-lo adequadament. 

 

Consulta'm i farem una proposta personalitzada.