Qui sóc

Durant 20 anys he estat treballant en diferents departaments d'empreses de varis sectors: arts gràfiques, tèxtil, productes químics i additius, Industria Alimentària, assessoria... He estudiat Empresarials i estic especialitzada en Direcció Financera i Màrqueting.

Actualment sóc Agent Comercial Col·legiada i la meva zona d'activitat principal és el Barcelonès, tot i que també acostumo a moure'm per la resta de províncies de Catalunya. A mida que he anat treballant he anat obrint el meu ventall de productes i serveis, atenent les necessitats dels meus clients i del propi mercat. A la web veureu amb més detall en quins àmbits us puc ajudar.

Ser comercial multicartera exigeix aprofitar les sinèrgies que existeixen entre les línies de productes i serveis que ofereixo, per poder donar un valor afegit als meus clients simplificant la seva gestió de compra i aconseguint que tinguin la oportunitat de:

 • estalviar temps en la cerca de productes i proveïdors
 • rebre diferents propostes econòmiques
 • escoltar vàries alternatives possibles des de diferents punts de vista
 • aprofitar una oferta multimarca
 • tenir accés a promocions i preus competitius
 • una visió més global de la situació actual que faciliti una millora
 • tenir accés a les normatives abans de prendre decisions 

Em dirigeixo principalment al Sector d'Hostaleria i Restauració, Cuines Professionals, Industria Alimentària i Col·lectivitats però també treballo per a Bugaderies Industrials, Sector Sanitari i Laboratoris. Estic familiaritzada amb les normatives sanitàries que els regulen, amb processos APPCC i exigències de la CCPAE i amb els protocols de neteja i desinfecció d'Higiene Alimentària.

La meva cartera de productes inclou una gamma d'ecològics, Certificats Ecolabel i Biotecnologia que son més respectuosos amb la Natura i a més, gestiono l'assessorament en certificacions ISO en Qualitat i Medi Ambient.

No acostumo a parlar en primera persona, perquè no treballo jo sola. M'acompanya un equip de professionals, especialitzats cada un d'ells en el seu camp, que em permeten oferir als meus clients solucions adients i un servei molt personalitzat i eficient. Les empreses per les que treballo tenen en comú factors que considero importantíssims:

 • una clara vocació en el tracte amb el client
 • una capacitat de reacció ràpida
 • productes innovadors i de qualitat
 • preus competitius
 • coneixement absolut dels productes que subministren

Només treballant amb empreses que compleixen aquests requisits puc garantir als meus clients una millora i optimització de processos, un control de costos i un assessorament personalitzat. El meu objectiu és que la meva feina es tradueixi en una aportació positiva i sobretot, en la satisfacció de les empreses que confien en mi.

Ara que sabeu qui soc i a què em dedico, si us puc ajudar estaré encantanda d'escoltar-vos. Podeu contactar amb mi per telèfon i watsapp al 633446690 o per email aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logo linkedin